Spare Rib Express

 

Spare Rib Express opent tweede vestiging in Homerusmarkt Poort

 

POORT – Spare Rib Express Almere heeft een tweede vestiging geopend in de Homerusmarkt in Poort. Voortaan kunnen klanten ook daar terecht voor het bestellen van de lekkerste spareribs, burgers en andere gerechten.

 

Spare Rib Express is al zo’n 25 jaar een begrip in Almere. “In 2017 hebben wij de bestaande vestiging aan de Markerkant overgenomen en die draait ontzettend goed”, vertelt Marc-Jan de Bont. Hij is samen met Richard Louwere de huidige eigenaar van Spare Rib Express Almere. “We werken op de Markerkant met ruim 50 personeelsleden, in de keuken en in de bezorging. Op piekdagen is het hard aanpoten, want wij draaien echt mee in de eredivisie wat betreft maaltijdbezorging.”

 

 

Kortere aanrijdtijden

 

Om ervoor te waken dat door de vele bestellingen de aanrijdtijden te lang worden, is Spare Rib Express op zoek gegaan naar extra vestigingsmogelijkheden in Almere. “Wij bezorgen in heel Almere en omstreken en we willen niet dat onze klanten te lang op hun eten moeten wachten”, benadrukt De Bont. “We zouden ook nog graag een vestiging in Buiten openen, maar we hebben helaas nog geen overeenstemming bereikt over een locatie in dat stadsdeel. In Poort hebben we wel een mooie plek gevonden in de Homerusmarkt. Een centrale en goed zichtbare locatie middenin het Homeruskwartier, met ruimte voor een terras. Dan kunnen klanten straks naast de afhaal- en bezorgservice ook ter plaatse hun bestelde maaltijd opeten.”

 

Vlees, vis en vega

 

De vestiging in Poort krijgt een open keuken, waar alle gerechten in het zicht van de klanten worden bereid. “We werken uitsluitend met verse producten en alles wordt dagelijks vers bereid. Van het prepareren en marineren van het vlees, tot aan onze zelfgemaakte knoflooksaus.”

 

Bij Spare Rib Express kun je naast de lekkerste spareribs ook terecht voor verschillende soorten angusburgers, kipgerechten en diverse bijgerechten, zoals gepofte aardappels, maiskolven of een frisse salade. “Voor wie liever geen vlees eet staan er verschillende vegetarische burgers en zalm op de menukaart, zodat er voor iedereen in het gezin wel iets te kiezen is. Speciaal voor de kinderen is er ook een aantal Kids Meals.”

 

Personeel gezocht

 

Vanuit de nieuwe vestiging gaat Spare Rib Express naast Almere Poort ook Muiderberg, Muziekwijk, Literatuurwijk en in de toekomst het nog te ontwikkelen Almere Pampus bedienen. “De kortere afstanden resulteren vanzelfsprekend in kortere aanrijdtijden en de mogelijkheid om meer bestellingen per e-bike af te leveren. Een gunstige ontwikkeling met het oog op duurzaam ondernemen.”

 

Voor de nieuwe vestiging in Poort wordt overigens nog personeel gezocht. Er zijn bedrijfsleiders, assistent-bedrijfsleiders en bezorgers nodig. Geïnteresseerden kunnen hun cv en motivatie mailen naar Almere@spareribexpress.nl.

 

Ga voor meer informatie en bestellen naar www.spareribexpress.nl.

 

Openingstijden

Maandag 15:30 - 21:30
Dinsdag 15:30 - 21:30
Woensdag

15:30 - 21:30

Donderdag

15:30 - 21:30

Vrijdag

15:30 - 21:30

Zaterdag

12:00 - 21:30

Zondag

12:00 - 21:30


Contact

W |  spareribexpress.nl

T  |  036 760 1434

E  |  almere@spareribexpress.nl