Beschikbare Units

Heeft u altijd gedroomd van uw eigen bedrijf, onderneming of markt winkel dan is nu uw kans om voor een schappelijk bedrag een beschikbare unit te huren of te kopen. Helaas is het niet mogelijk om via deze website een unit te verkrijgen.

 

De Homerusmarkt bestaad uit kleine ondernemers waarvan het eigendoms- of gebruiksrecht bij de ondernemers of via een derde partij is te verkrijgen. Mocht u dus interesse hebben om een onderneming op de Homerusmarkt te starten, dan kunt u het beste even langs de markt gaan om de beschikbare units te bekijken. Veelal staan er contact gegevens bij de unit. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u ten alle tijden de contact informatie van de betreffende unit vragen aan een van de ondernemers in de Homerusmarkt.

Het kan zijn dat zij via de VVE de gegevens moeten achterhalen, dus laat dan gerust uw contact gegevens bij de ondernemer achter en zij zullen u spoedig in kennis stellen van de nodige informatie.

 

Naast de VVE heeft de Homerusmarkt ook een VVO wat staat voor Vereniging van Ondernemers. Deze is in het leven geroepen voor een betere samenwerking en promotie van de Homerusmarkt.

 

Mocht u een onderneming op de Homerusmarkt zijn gestart en wenst u een vermelding op deze website, gaat u dan even naar het contact formulier en vul deze zo veel mogelijk in. Homerusmarkt.nl zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen met betrekking tot de mogelijkheiden qua tekst, foto's en accurate informatie